Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Opskrift: Cashewyoghurt

Opskrift: Cashewyoghurt

Af Christina Petersen-Bønding | Ernæringsekspert
Om du holder dig fra mælkeprodukter, er laktoseintolerant eller vil prøve en ny og næringsrig morgenmad, er denne cashewyoghurt lige noget for dig

Om du holder dig fra mælkeprodukter, er laktoseintolerant eller bare vil prøve en ny og næringsrig morgenmad, så er denne cashewyoghurt lige noget for dig. Sæt nødderne i blød aftenen forinden og blend dem sammen til en lækker yoghurt dagen efter. Loppefrøskaller gør yoghurten cremet, og bidrager med masser af fibre. 


Top yoghurten med honningmarinerede jordbær og timian - en skøn topping til din morgenmad. 


Du skal bruge (2 portioner):

Cashewyoghurt

120g gram cashewnødder

1,5 dl vand

3 soltørrede dadler uden sten

½ tsk. loppefrøskaller

½ dl vand


Honningmarinerede jordbær

150g jordbær

1 spsk. agavesirup

2-3 kviste frisk timian


Fremgangsmåde

Cashewyoghurt

Kom nødderne i en skål og dæk dem med vand. Læg dem i blød natten over i minimum 8-12 timer. 

Hæld vandet fra og blend cashewnødder, vand og dadler sammen til en ensartet masse i en foodprocessor. 

Rør loppefrøskaller og vand sammen. Lad det trække i 5 minutter til det tykner og rør det sammen med cashewnøddeblandingen. Stil yoghurten på køl, så den bliver kold. 


Honningmarinerede jordbær

Nip jordbærrene og skær dem i skiver. Kom dem i en skål og vend dem med agavesirup og timianblade.