Opskrift: Chokoladebrud
Chokoladebrud er en lækker hjemmelavet snack, som er virkelig nemme at lave og kan varieres på alle mulige måder. Det eneste det kræver er at smelte chokolade, vende hakkede nødder og bær heri, lade det størkne og skære det ud i mundrette stykker.
De smukke farver af pistacie og frysetørrede granatæblekerner gør chokoladen virkelig deluxe. En lækker snack at servere for sine gæster, som syner af meget mere end det kræver.
Chokoladebrud
Du skal bruge (1 stort glas):
200g mørk chokolade (jeg brugte en sukkerfri mørk chokolade fra Diablo)
200g nødder (jeg bruger cashewnødder, pistacienødder og mandler)
50g gojibær
30g frysetørrede granatæblekerner
Topping: frysetørrede granatæblekerner
Fremgangsmåde
Smelt chokoladen over et vandbad. Rist nødderne på en pande og hak dem groft. Rør nødder, gojibær og granatæblekerner i den smeltede chokolade. Kom blandingen i en kvadratisk form med bagepapir. Drys med frysetørrede granatæblekerner og lad det størkne i køleskabet en times tid. Hak chokoladebrud ud i ønskede stykker og opbevar dem i en lufttæt beholder.