Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Hjemmelavet tapas

Opskrift: Hjemmelavet tapas

Af Christina Petersen-Bønding | Ernæringsekspert
Tapas er små, lækre retter, der kan spises som forretter eller sættes sammen til et større måltid. her får du idéer og inspiration til, hvad du kan se

Tapas er små, lækre retter, der kan spises som forretter eller sættes sammen til et større måltid. Det kan sammensættes på kryds og tværs på uendelige måder, og her får du idéer og inspiration til, hvad du kan servere som en lækker hjemmelavet tapas for gæster.


Til tapas skal du bruge (4 personer):

Hjemmelavet hummus

Find opskriften på humus i Luxmagazine

Hjemmelavet knækbrød

Find opskriften på knækbrød i Luxmagazine

Hjemmebagt brød

Bag dit eget brød med opskrift i Luxmagazine


Tilbehør til  tapas

1 netmelon 

Grønne oliven

Sorte oliven

1 pose stenfri dadler

1 pose soltørrede tomater

1 bakke friske cherrytomater med stilk

2 pakker serranoskinke

Ost 


Fremgangsmåde

Lav både hummus, knækbrød og brødet efter fremgangsmåden i opskriften.

Skær netmelonen i mindre stykker og anret alle ingredienserne fint på et bræt. Server.