Opskrift: Hjemmelavet tapas
Tapas er små, lækre retter, der kan spises som forretter eller sættes sammen til et større måltid. Det kan sammensættes på kryds og tværs på uendelige måder, og her får du idéer og inspiration til, hvad du kan servere som en lækker hjemmelavet tapas for gæster.
Til tapas skal du bruge (4 personer):
Hjemmelavet hummus
Find opskriften på humus i Luxmagazine
Hjemmelavet knækbrød
Find opskriften på knækbrød i Luxmagazine
Hjemmebagt brød
Bag dit eget brød med opskrift i Luxmagazine
Tilbehør til tapas
1 netmelon
Grønne oliven
Sorte oliven
1 pose stenfri dadler
1 pose soltørrede tomater
1 bakke friske cherrytomater med stilk
2 pakker serranoskinke
Ost
Fremgangsmåde
Lav både hummus, knækbrød og brødet efter fremgangsmåden i opskriften.
Skær netmelonen i mindre stykker og anret alle ingredienserne fint på et bræt. Server.