Opskrift: Pandelagkage med mascarponecreme
Er du også vild med pandekager? Så vil denne pandelagkage uden tvivl være en kæmpe succes. Bløde pandekager der fyldes med en sød creme af mascarpone og lime, som toppes med syrlige hindbær og flormelis. En vanvittig lækker dessert eller kage for alle aldre!
Med Maizenas pandekagemix kan du nemt og hurtigt trylle en pandekagelagkage frem på bordet. Du kan også fylde pandekagerne med alt fra chokolade, sukker, syltetøj, friske bær, nøddesmør eller is.
Du skal bruge (1 pandelagkage):
Pandekager
8 dl koldt vand
Mascarponecreme og topping
1 pakke mascarpone
150g flormelis
1 økologisk lime
1 bakke friske Hindbær
Flormelis til drys
Rød skovsyre (kan undlades)
Fremgangsmåde
Pandekager
Kom vandet i en skål, tilsæt pandekagemixen og pisk grundigt.
Varm en pande godt op med smør og fordel en mængde pandekage dej på panden i et tyndt lag. Steg pandekagerne gyldne på begge sider.
Mascarponecreme
Kom mascarpone og flormelis i en skål og pisk det hele godt sammen med en elpisker. Kom limeskal og –saft i og rør det godt sammen.
Sådan samler du pandelagkagen
Kom en pandekage på et fad og smør den med mascarponecreme. Kom en pandekage ovenpå og forsæt indtil du kun har en tilbage. Top pandelagkagen med det sidste af mascarponecremen, friske hindbær, si flormelis over og pynt med skovsyre.